Diákmunka a JOB DIÁK Iskolaszövetkezetnél


A diákmunka mindenki számára hasznos. A diákoknak azért jó, mert egyrészt tisztességes jövedelemhez juthatnak tanulóként, másrészt pedig megalapozhatják későbbi karrierjüket is. A munkaadók számára azért praktikus a diákmunka, mert így alacsony költségvetéssel és gyorsan juthatnak munkaerőhöz. 
A diákmunka több száz fiatal számára nyújt lehetőséget. Diákmunka vállalására a JOB DIÁK Iskolaszövetkezetnél a 16. életévét betöltött, nappali tagozatos diákokat és hallgatókat várjuk országszerte. Weboldalunkon bárki számára megtekinthető, az ország melyik pontján éppen milyen diákmunka elvégzésére van lehetőség. 
Egy kis ízelítő diákmunka kínálatunkból:
Miért kedvező a diákmunka a számukra? Azért, mert a JOB DIÁK Iskolaszövetkezet diákjai megfelelnek a cégek informatikai és nyelvtudási elvárásainak, a diákok mindig magas létszámban várják az adódó diákmunka lehetőséget, így bármikor tudunk a cégeknek munkaerőt biztosítani, na és persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a diákmunka alacsonyabb költségekkel jár a cégek számára.
A JOB DIÁK Iskolaszövetkezet nappali tagozatos középiskolás, főiskolás és egyetemista fiatalok számára nyújt diákmunka lehetőséget. Odafigyelünk rájuk, igyekszünk folyamatos diákmunkát biztosítani nekik, béreiket mindig időben, korrekt módon utaljuk. Ha megbízható diákmunka lehetőséget keres, akkor válassza a JOB DIÁK Iskolaszövetkezetet! Tájékozódjon weboldalunkon!