Blog

napelem napelem
A napelem a legmodernebb technológia manapság az elektromos áram létrehozásában/előállításában. Mivel számottevő mennyiségű áramot lehet napelemmel előállítani szignifikánsan csökkenthető az áramszámla is, ezért egyre gyakoribb a napelem a családi házaknál is. Illetve a napelem roppantul hosszúéletideje mellett még újra is hasznosítható.
maxi ruha maxi ruha
Nincs is kedveltebb nyári ruhadarab, mint a maxi ruhák, melyeket a legnagyobb melegben is kellemeshordani, ugyanakkor a maxi ruha nagyszerű viselet nappal és napnyugta után is. Nappalra ajánljuk a népszerű, közkedvelt virágmintás, friss színű maxi ruhákat, este pedig biztosan sikert arat egy gyönyörű egyszínű maxi ruha.
Elemes konyhabútor Elemes konyhabútor
Az elemes konyhabútor kiválósága abból adódik, hogy egyéni ízlés szerint variálható, vagyis épp olyan lesz a konyha az elemes konyhabútorokkal, amilyennek elképzeltük. Mindemellett számos esetben az ár is kedvezően változtatható, és pontosan azok az egységek kerülnek össze az elemes konyhabútoroknál, amikre szükségünk van.
elektromos fűtés elektromos fűtés
Az elektromos fűtés Norvégiából indult térnyerő útjára s mostanság az egyik legismertebb korszerű fűtési mód. Az elektromos fűtés jutányosan, sebtében és bárhol kialakítható, magas élettartama kifejezetten elmés fűtési móddá emeli.
kandalló kandalló
Kandalló beépítése és kandalló eladása szuper áron. Varázsolja otthonát kellemesebbé egy kandalló által. Ma már a kandalló nem a pompa jelképe, mindenki számára elérhető. A kandalló amellett, hogy otthona dekorációja, egy remek fűtési alternatíva is napjainkban. A Rücz Universal Kft. az egyik legjobb kandalló forgalmazótársaság, ahol több száz különböző stílusú kandalló közül választhat saját elvárásai szerint. átfogó kivitelezés a kandalló tervezésétől egészen a kandalló beépítéséig. nézzen körül a kandallo1.eu weboldalon és kérje szakértőink segítségét!
babzsákfotel babzsákfotel
Káprázatos babzsákfotel választék a a designstyle.hu-n. lüktető színek, többféle típusok, a legjobb babzsákfoteleket itt láthatod. frissítsd fel a szobád arculatát egy menő babzsákfotel segítségével. A babzsákfotel egy tuti bútordarab, ráadásul nagyon pihentető ülőhely is. ajándéktárgynak sem utolsó a babzsákfotel, akárki örömét lelheti benne. mindenféle színű, mintájú és fazonú babzsákfotel közül választhatsz honlapunkon, ahol mindig találsz olcsóbb és prémium babzsákfotelt is.
Energetikai tanúsítvány Energetikai tanúsítvány
Az energetikai tanúsítványt a ház zöldkártyájának is szokás nevezni, mivel új épületek esetében szükséges az épület használatba vételéhez. Egy kiváló energetikai tanúsítvány megemeli az otthon értékét és ismerteti, hogyan lehet tovább redukálni a fűtési költségeket. A elkészült energetikai tanúsítvány 10 évig érvényes és szükséges az ingatlan eladásakor is.
felszámolás felszámolás
A felszámolás eljárása egyik lépésről a másikra. A felszámolás lehetősége akkor jöhet szóba, ha vállalata anyagi nehézségekkel küzd. Felszámolás, felszámolási eljárás esetén az adós vállalkozást végérvényesen megszűntetik, a hitelezőt pedig valamilyen formában kárpótolják. Hogyan zajlik a felszámolás? Mit kell tennie vállalkozásának, ha felszámolásra kerül sor? honlapunkra kattintva sok hasznos információt olvashat a felszámolással kapcsolatban. Mielőtt felszámolást indít, tájékozódjon az esélyeiről a honlapunkon.
munkavédelmi cipő munkavédelmi cipő
A munkavédelmi cipők minimum olyan mértékben előnyösek és fontosak, mint a munkaruhák. De az sem lényegtelen, hogy milyen munkavédelmi cipőt húzunk a lábunkra, mert a rossz munkavédelmi cipő, akár komoly károsodást is okozhat, ami fájdalmakkal és a munkaképesség csökkenésével járhat.
gerendaház gerendaház
A gerendaház korszerű és egészséges környezet, amely valódi meghitt, otthonos otthon lehet. A gerendaházak gyorsan felépíthetőek, ám sok száz éves élettartamuknak hála generációknak nyújt egészséges otthont.
Tetőszigetelés Tetőszigetelés
Kiváltképp régi készítésű házaknál nélkülözhetetlen a tetőszigetelés, hiszen az idő múlásával minden anyag elhasználódik és veszít kiinduló tulajdonságaiból. A tetőszigetelés megakadályozza, hogy elillanjon a meleg, beszivárogjon a víz vagy romboljon a pára. De a tetőszigetelés is magas szakértelmet igénylő munka, csak szakemberre bízzuk.
miniruha miniruha
Miniruha óriási választékban, több méretben és számtalan fazonban. Ami egyezik a miniruha típusainkban, az az, hogy mindegyik miniruha a legjobb minőségű, tartós anyagokból készül. bármely miniruhánkat is választod, az biztos, hogy sokáig a ruhatárad alapdarabja lesz. A miniruha a dögös lányok számára létfontosságú ruhatípus, hiszen a miniruha láttatja a tökéletes alkatot. Játssz vele bátran! Nyáron vagy buliban magában is remek választás a miniruha, hűvösebb időben pedig harisnyával és egy divatos zakóval vedd magadra a miniruhát. Válassz egyet a weboldalunk nívós miniruha kollekciójából és nyűgözz le mindenkit ezzel a szexi ruhadarabbal!
Műanyag ablak Műanyag ablak
Számtalan indoka van, ami miatt a műanyag ablak remek és megfontolt elhatározás. A műanyag ablak kiváló hőszigetelő, ami nem ferdül el az idő pergésével sem. Ennek okán a műanyag ablak tetézi az épület értékét is és természetesen szép küllemet garantál.

A Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzletkötés kockázata alacsony. A minősítés 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, több száz változót figyelembe vevő Bisnode minősítési rendszeren alapul.A tanúsítvány az aktuális állapotot jelzi, és naponta frissül.

JobShop

Hírek röviden

Previous Következő
  • 1
  • 2
Kedves Diákok! 2013.08.29-től jogviszony igazolására elegendő az érvényes diákigazolvány felmutatása Augusztus 28-tól új kormányrendelet lépett hatályba a diákmunka vállalással kapcsolatban. A leglényegesebb változások: A tanulói/hallgatói jogviszony diákigazolvánnyal ig... Bővebben...
Kedves Diákok! A JÁSZBERÉNYI IRODA ELKÖLTÖZÖTT! Új címünk: 5100 Jászberény, Ady Endre u. 37. Tel: 06 30/863-7158 E-mail: jobdiakjaszbereny@gmail.com   Bővebben...
Megnyitott a budapesti irodánk! Munkára jelentkezés az alábbi címeken : Cím: Budapest , IX.ker. Berzenczey u. 16-18. Telefon: 06 (30) 863-0020 Email: jobdiakbp@gmail.com Honlap: www.jobdiak.hu Bővebben...
A 2013. novemberi hónapra meghírdetett nyereményjátékunk nyertesei: Gere Alexandra Simon József Fekete Attila Gratulálunk a nyereményükhöz! Bővebben...
Kedves Munkatársunk!   Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy munka mellett szerezhetsz Érettségi vizsgát, Vagy ha már rendelkezel érettségi vizsgával, akkor emelt szintű szakképesítést!   A Leonardo Média Akadémia Szakképző Iskola és Gimnáziumba iratkozhatsz ... Bővebben...

Link Partnereink