Diákmunka - Országos diákmunka kínálat, diákmunka portál

SZABÁLYZAT

 

I. Szövetkezetünk kizárólag 16. életévét betöltött, nappali tagozatos hallgatókat, diákokat foglalkoztat.


II. A tevékenység megkezdése előtt "Belépési nyilatkozatot" kell nyomtatott, olvasható betűkkel kitölteni, külön figyelmet fordítva a pontos adószámra, TAJ számra mivel jövedelem csak ez alapján számfejthető, valamint a bank részére történő átutalás miatt pontos bankszámlaszámra! A tagnak legkésőbb a munkaszerződés kötés napján kötelessége leadni és kitölteni a munkabér számfejtéséhez szükséges adatokat és nyomtatványokat (különösképpen: adószám, TAJ szám, iskolalátogatási igazolás, belépési nyilatkozat, bankszámlaszám).


III. A tagsági viszony létesítésekor érvényes "Nappali tagozatos iskolalátogatási igazolást" kell Szövetkezetünknél leadni. A tagsági viszony fenntartása érdekében a Tag köteles tanulói jogviszonyát folyamatosan igazolni, tagságát minden évben - felsőoktatási intézmény esetén évente kétszer, szeptember 01-30 és február 01-28 között, középiskolai intézmények esetén évente egyszer szeptember 01-30 között köteles új iskolalátogatási igazolással meghosszabbítani, valamint érvényes diákigazolványát hozzájárulásával lemásolni. Ennek az elmulasztása esetén tagsági viszonya törléssel automatikusan megszűnik. Külföldi állampolgárság esetén a Szövetkezet jogosult közvetlenül is igazolást kérni az oktatási intézménytől. Szövetkezetünk Igazgatósága sem polgári jogi (kártérítési), sem pedig büntetőjogi felelősséget nem vállal a valóságnak nem megfelelő tanulói jogviszony igazolásért, ugyanakkor – kötelezettségének megfelelően –eljárást kezdeményez a tudomására jutott esetben. Az iskolalátogatási igazolás késői leadása, illetve hibás, hiányos adatok megadása esetén a jövedelmet csak a következő havi-, vagy pótátutalással lehet megkapni, melynél az adott hónapra érvényes adójóváírás azonban csak egyszer érvényesíthető.


IV. A tagsági díj: 500 Ft, amely az első jövedelemből kerül levonásra. A fenti részjegyet Szövetkezetünk kilépéskor, vagy a törlést követő személyes elszámolás során visszafizeti. Szövetkezetünkbe történő belépéssel – a részjegy levonását követően - a tagsági viszony megszűnéséig, a tagnak lehetősége van munkát vállalni. Tag tudomásul veszi, hogy munkából való igazolatlan hiányzásért anyagi felelősséggel tartozik. Munkát, a munkakezdés előtt 16 órával lehet módosítani, lemondani megfelelő indokkal, ellenkező esetben igazolatlan hiányzásnak minősül.


V. A munkavégzés alapján munkaszerződést kell kötni, mely szerződés szerint munkaviszony jön létre.


VI. A banki átutalások a ledolgozott hónapot követő hónap 10-én, ha ez hétvégére esik, akkor az azt követő munkanapon történnek.


VII. A jövedelmek kifizetése bank részére történő átutalással történik. Szövetkezetünk hiányos, vagy helytelen adatszolgáltatás esetén az átutalást nem tudja teljesíteni. A bank által hibás adatok miatt visszaküldött jövedelmeket a helyes adatok megadását követően pótátutalással intézzük. Bérutalási reklamációval kapcsolatosan közvetlenül a helyileg illetékes irodavezetőt kell értesíteni, iletve e-mail formájában a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írni. Bármilyen jellegű, a Szövetkezet működésével, munkavállalással kapcsolatos problémát a Tagnak joga és kötelezettsége elsődlegesen a Szövetkezet Igazgatóságának jelezni levélben a székhely címére.


VIII. A tagsági viszony megszüntetését a Tag kizárólag két alkalommal teheti meg, továbbiakban foglalkoztatni nem áll módunkban. Kilépés csak nyitvatartási időben történik! Hétfőtől–péntekig 08.30– 16.00.


IX. Fel nem vett jövedelmeket a Szövetkezet esedékesség napjától számított max. 3 hónapig őriz meg, ezt követően a Szövetkezet bankszámláján jóváírásra kerül.


X. A Tag tudomásul veszi, hogy – nyilatkozata alapján - az adóévi keresetéből Szövetkezetünk a megfelelő rendelkezések szerint adóelőleget von.


XI. Szövetkezetünk az adott évi keresete, illetve költségtérítései alapján minden tagnak a következő év január 31-ig adóigazolást biztosít, mely alapján (egyéb jövedelmeit is figyelembe véve) önállóan köteles személyi jövedelemadó bevallását elkészíteni.Jó munkát kíván a JOB DIÁK Iskolaszövetkezet!

Továbbtanulási lehetőség a LEONARDO Média Akadémián!

Keressük azokat a grafikus jelölteket, akik kreatív rajztechnikai tapasztalataikat a számítógépen tovább kamatoztatnák.

Ismerd meg a 3D technika lehetőségeit, készíts animációs rajzfilmeket.

Legyél Alkalmazott grafikus!

 


Továbbtanulási lehetőség a LEONARDO Média Akadémián!

Keressük azokat az informatikus jelölteket, akik gyakorlatorientált képzésben megtanulnak, mobil alkalmazásokat fejleszteni, weboldalakat kialakítani, videotechnikai rendszereket kezelni.

Legyél Internetes alkalmazás-fejlesztő!
www.mediaakademia.hu/kepzesek

 

 


Továbbtanulási lehetőség a LEONARDO Média Akadémián!

Keressük azokat a tanulókat, akik a tudásukat kreatív fotós szakemberektől gyakorlatorientált képzésben tovább fejlesztenék. Készíts saját portfóliót, melyet a Galériánkban kiállítunk!

Legyél Fotóriporter!
www.mediaakademia.hu/kepzesek

 

 


Továbbtanulási lehetőség a LEONARDO Média Akadémián!

Keressük azokat a turisztikai szakember jelölteket, akik felsőfokú szakképzésben kívánják megtanulni a vendéglátási, az idegenforgalmi, a turizmus, a marketing és menedzsment ismereteket.

Legyél Idegenforgalmi szakmenedzser!
www.mediaakademia.hu/kepzesek

 

 


Tanulóinknak kiemelt óradíjban diákmunkát tudunk biztosítani, a Job Diák Iskolaszövetkezeten keresztül.

Jelentkezz tanulóink közé és részesülj mindazon kedvezményekben, amelyek egy Leonardos diákot megilletnek!Leonardo Média Akadémia
Informatikai Szakközépiskola
4400 Nyíregyháza, Mártírok tere 9. V. em.
Tel.: 42/788-430

www.mediaakademia.hu

A Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzletkötés kockázata alacsony. A minősítés 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, több száz változót figyelembe vevő Bisnode minősítési rendszeren alapul.A tanúsítvány az aktuális állapotot jelzi, és naponta frissül.

JobShop

Hírek röviden

Previous Következő
  • 1
  • 2
Kedves Diákok! 2013.08.29-től jogviszony igazolására elegendő az érvényes diákigazolvány felmutatása Augusztus 28-tól új kormányrendelet lépett hatályba a diákmunka vállalással kapcsolatban. A leglényegesebb változások: A tanulói/hallgatói jogviszony diákigazolvánnyal ig... Bővebben...
Kedves Diákok! A JÁSZBERÉNYI IRODA ELKÖLTÖZÖTT! Új címünk: 5100 Jászberény, Ady Endre u. 37. Tel: 06 30/863-7158 E-mail: jobdiakjaszbereny@gmail.com   Bővebben...
Megnyitott a budapesti irodánk! Munkára jelentkezés az alábbi címeken : Cím: Budapest , IX.ker. Berzenczey u. 16-18. Telefon: 06 (30) 863-0020 Email: jobdiakbp@gmail.com Honlap: www.jobdiak.hu Bővebben...
A 2013. novemberi hónapra meghírdetett nyereményjátékunk nyertesei: Gere Alexandra Simon József Fekete Attila Gratulálunk a nyereményükhöz! Bővebben...
Kedves Munkatársunk!   Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy munka mellett szerezhetsz Érettségi vizsgát, Vagy ha már rendelkezel érettségi vizsgával, akkor emelt szintű szakképesítést!   A Leonardo Média Akadémia Szakképző Iskola és Gimnáziumba iratkozhatsz ... Bővebben...

Link Partnereink